Välkommen till vår värld...

1987 startades Boel&Jan AB av syskonen Boel och Jan. Med inriktning på modetyger och försäljning till detaljhandeln byggdes organisationen upp, i takt med att företaget växte breddades sortimentet mot hemtextil där man snabbt såg en efterfrågan på färdigsydd hemtextil såsom gardiner, kuddar, dukar och mattor. Med utgångspunkt i den skandinaviska tonen har vi ett formspråk som tilltalar och ger en känsla som håller över tid.

 

”Med inspiration från skandinavisk nutida form och färgskala, synliggör vi genom vår lust och inspiration möjligheter till att skapa unika rum och miljöer som andas själ & attityd”

En styrka genom åren har varit vår bredd och vårt snabba bemötande till våra kunder, något som ständigt utvecklas. Vårt tydliga koncept där vi konsekvent jobbar med en röd tråd som löper genom kollektionerna har varit vägvinnande. Där väver vi på ett smakfullt sätt in nya produkter som ligger rätt i tiden och harmoniserar med övrigt sortiment. Genom vår gemensamma ambition att skapa relevanta produkter där kravställningen är hög så stannar vi aldrig upp, vi utmanar oss själva och tar hela tiden nya djärva steg för att hela tiden ligga i framkant. Resan fortsätter…